Sdr. Jernløse Børnehus

Hvem er vi?

Børnehusets profil

Børnehuset er en afdeling af Sdr. Jernløse Lilleskole, og fungerer med samme bestyrelse.

Børnehaven Det ny Børnehus (Børnehuset) blev etableret som privat børnehave i 2012 med en børnegruppe på op til 50 børn i alderen 2,10 – 6 år. Børnehuset er en afdeling af Sdr. Jernløse Lilleskole, og fungerer med samme bestyrelse.

Vores trygge placering midt i mellem Lilleskolens 3 bygninger gør, at vores særkende bl.a. er, at vi ikke har lukket hegn hele vejen rundt om vores grund, samt at børnehavebørnene hver dag deler legeplads og skolegård med skolebørnene fra mellemtrinnet, når de har frikvarter og kommer udenfor. Dette giver en helt unik mulighed for, at børnene kan lege med andre børn på tværs af alder, og skaber en god forudsætning for et tæt samarbejde med skolen.

Vores nærmiljø rummer skov, marker og store græsarealer. Vi har ”Idasletten” som nabo på den anden side af Regstrup å, hvor der også er bålhytte og en mindre sø med haletudser…

På Børnehusets legeplads har vi legetøj, legehuse, en bålplads, varieret terræn med klatretræer samt god mulighed for brugen af cykler og mooncars på asfalt og fliser rundt om huset. Vi vægter udelivet – er for det meste ude og vi spiser gerne vores madpakker, frugt og brød såvel ude som inde…

Alle børn er lige – alle er velkomne i Børnehuset…

Børnehuset er en privat børnehave, der er pædagogisk godkendt og normeret som et kommunalt dagtilbud på normalområdet. Det betyder, at vi altid har en dejlig mangfoldig børnegruppe.

Hvis dit barn inden opstart vurderes til at kræve støttepædagog eller behøver fysiske hjælpemidler eller andet special behov -vil vi meget gerne tale med jer forældre om at afstemme forventninger til dit barns børnehavetid – og vi vurderer sammen med jer, hvad der er det bedste udgangspunkt – til barnets bedste.

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Sdr. Jernløse Lilleskole — Designed by DAN®